Κτήμα Κλεοπάτρα - Κτήμα γάμου

Προσφορές Δεξίωσης Γάμου και Βάπτισης

ΚΤΗΜΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

Οργανώστε μαζί μας

Στο Κτήμα Κλεοπάτρα μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό χώρο για την εκδήλωσή σας.

Στείλτε μας μήνυμα στο kthmakleopatra@yahoo.gr και ενημερώστε μας για τις ημερομηνίες που ενδιαφέρεστε για να σας δώσουμε την αντίστοιχη προσφορά εκείνης της περιόδου.Επίσης, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6944615051 για ένα προσωπικό ραντεβού με τους συνεργάτες μας για να σας δώσουν λύσεις για μια ονειρεμένη δεξίωση.

Παυλίνα Γκιναΐδη

& Στρατος Χριστοδούλου

Υπεύθυνοι κτήματος

Πακέτα Προσφορών

Πακέτα Γάμου & Βάπτισης

Γάμος

Βάφτιση

Εταιρικό Event

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Παυλίνα και στο Στράτο καθώς και σ όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν τα μέγιστα στη διεξαγωγή αυτής της υπέροχης βραδιάς, που θα μας μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό! Όλοι οι καλεσμένοι μας έφυγαν κατενθουσιασμένοι λέγοντας τα καλύτερα τοσο για το κτήμα όσο για την άψογη διοργάνωση του γάμου!! Οσο για μας...το ευχαριστηθήκαμε με τη ψυχή μας, σας στέλνουμε τα φιλιά κ την αγάπη μας!

Αλέξανδρος & Μαρία
alexandros testimonial

Ένας πανέμορφος χώρος που φιλοξένησε μοναδικά και υπέροχα την πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας κάνοντας την ξεχωριστή!!! Ο γάμος μας ήταν σαν παραμύθι!!! Υπέροχη διακόσμηση στο τραπέζι των ευχών, στο γενικότερο χώρο και στα τραπέζια! Καταπληκτικό φαγητό με μεγάλη ποικιλία, πεντανόστιμα γλυκά..

Μάριον
testimonial marion

Επικοινήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την φόρμα ή καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

giorgos vasia wedding

Gravitation is not responsible for people falling in love.

Κτήμα Κλεοπάτρα - Κτήμα γάμου

Το κτήμα Κλεοπάτρα είναι ιδανικό κτήμα για το γάμο σας, με εκκλησάκι, πισίνα, και πανέμορφη αίθουσα γάμου όπου μπορείτε να κάνετε την εκδήλωση σας.