Δείτε φωτογραφίες από το κτήμα

Το κτήμα γάμου Κλεοπάτρα είναι ο ιδανικός πολυχώρος δεξιώσεων για να φιλοξενήσει το γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, το εταιρικό ή προσωπικό σας πάρτυ.

Με πισίνα, εκκλησάκι για να τελέσετε το μυστήριο του γάμου σας, το κτήμα Κλεοπάτρα στα Νότια Προάστια της Αθήνας είναι παντός καιρού. Μπορείτε να κάνετε το γάμο σας όλες τις εποχές, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα.

Σε ένα όμορφο περιβάλλον, με ποιότητα υπηρεσιών και προσιτές τιμές, μπορείτε να πραγματοποιήσετε το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας. Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση του γάμου, το στολισμό του χώρου δεξίωσης και της εκκλησίας, το μενού, τη μουσική.

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρίες catering ώστε να προσφέρουμε αξέχαστες γεύσεις και εμπειρίες στους καλεσμένους σας.

Το Κτήμα Κλεοπάτρα διαθέτει χώρο δεξιώσεων για το γάμο, βάπτιση ή πάρτυ σας και βρίσκεται στο Κορωπί, Αθήνα, στα νότια προάστια της Αττικής.

Καλέστε μας σήμερα για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κτήμα γάμου Κλεοπάτρα στα Μεσόγεια και ελάτε να μας επισκεφθείτε από κοντά.

Back to top
Πριν φύγετε...