Κτήμα Κλεοπάτρα - Κτήμα γάμου

Γάμος

ΚΤΗΜΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

devider 2

Τις αναμνήσεις σας τις δημιουργούμε μαζί, με αγάπη,εμπειρία και σεβασμό στις απαιτήσεις σας.

Ονειρεμένοι Γάμοι

devider 1

Στο μαγευτικό περιβάλλον του Κτήματος Κλεοπάτρα με το ειδυλλιακό εκκλησάκι μπορείτε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα για έναν παραμυθένιο γάμο.

Σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την καλαισθησία αλλά και την άψογη οργάνωση πραγματοποιείστε την κάθε σας επιθυμία έτσι ώστε η εκδήλωσή σας να μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, με εύκολη πρόσβαση από Βάρης Κορωπίου και Αττικής Οδού, θα βρεθείτε σε ένα χώρο μοναδικό που υπόσχεται να σας κάνει να ξεχάσετε όλα όσα γνωρίζατε για τις δεξιώσεις!

Αναπαραγωγή Βίντεο
wedding ekklisaki ktima kleopatra

Για το μυστήριο

Μοναδικές στιγμές φτιαγμένες από λάμψη, μαγεία και όνειρο. Υποβλητική ατμόσφαιρα και κατάνυξη μπροστά στο εκκλησάκι Πέτρου και Παύλου στο Κτήμα Κλεοπάτρα.

Για την δεξίωση

Η συνεργασία με κορυφαία caterings εξασφαλίζει την γαστριμαργική απόλαυση των καλεσμένων σας. Η ομάδα cleopatra n’ joy events εξασφαλίζει την υπέροχη διακόσμηση και την άψογη οργάνωση απαλάσσοντάς σας από το άγχος της προετοιμασίας και χαρίζοντάς σας μοναδικές αναμνήσεις. Κορυφαίοι συνεργάτες φροντίζουν για την μουσική και ηχητική κάλυψη της δεξίωσής σας. Bar tenders δημιουργούν για εσάς μοναδικά coctails για την κορύφωση του πάρτυ!

wedding couple dancing
and

Ενά Κτήμα σαν Παραμύθι

devider 1

Περιπλανηθείτε στις όμορφες γωνιές του κτήματος και απολαύστε τις λιμνούλες με τα τρεχούμενα νερά, περάστε από τα γεφυράκια και χαλαρώστε στα καθιστικά που θα συναντήσετε.
Ανταλλάξτε όρκους αιώνιας αγάπης στο γραφικό εκκλησάκι.
Απολαύστε το ποτό σας στο ξύλινο deck της πισίνας δίπλα στον καταρράκτη. Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν στο χώρο προσδίδοντάς του μια αίσθηση μοναδικής πολυτέλειας.

Wedding Tales

devider 1

Δείτε μερικούς ονειρεμένους γάμους που πραγματοποιήθηκαν στο κτήμα μας.

Asset 10

Χρήστος & Ευαγγελία

Το Κτήμα

devider 1
open roof ktima kleopatra
bride walking to groom ktima kleopatra
Είσοδος
mr and miss wedding ktima kleopatra landscape
Διακόσμηση
koufeta wedding decoration ktima kleopatra
Κεράσματα
bride friends photo ktima kleopatra
dining wedding ktima kleopatra
Στολίσμός
wedding party ktima kleopatra
Δεξιώση
mystirio gamou ktima kleopatra
Μυστήριο
and
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του κτήματος είναι η αυτόματη οροφή, που σε συνδυασμό με τα επάλληλα τζάμια, μετατρέπει τον ίδιο χώρο δεξίωσης, σε μια κλειστή αίθουσα με 480.000 BTU θερμανσης. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες το απαιτήσουν, ο συνδυασμός αυτός προσφέρει πανοραμική θέα σε όλο το κτήμα και δίνει αίσθηση ελευθερίας ακόμη και μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Παράλληλα προσφέρει εξαιρετική σκιά στις μεσημεριανές εκδηλώσεις. Σε περίπτωση βροχής συνεχίζετε την δεξίωσή σας στον όμορφο χώρο με τους πολυελαίους και τα ενυδρεία δίπλα στην πισίνα.

Για την οργάνωση ενός ονειρεμένου γάμου επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τα πεδία παρακάτω.

devider 2

Φόρμα Ενδιαφέροντος

devider 1

Επικοινωνήστε μαζί μας για την διοργάνωση ενός τόσο ξεχωριστού γεγονότος όπως ο γάμος σας.

Κτήμα Κλεοπάτρα - Κτήμα γάμου

Το κτήμα Κλεοπάτρα είναι ιδανικό κτήμα για το γάμο σας, με εκκλησάκι, πισίνα, και πανέμορφη αίθουσα γάμου όπου μπορείτε να κάνετε την εκδήλωση σας.